Oficines GIACSA a Olost

Giacsa a olost

GIACSA compta amb diferents oficines repartides per tot el territori català allà on ofereix els seus serveis d’abastament d’aigua potable i en tot el cicle integral d’aigües. En el cas d’Olost, GIACSA disposa d’una oficina d’atenció a l’abonat/da al mateix ajuntament de la població.


A continuació trobareu totes les dades i documents relacionats amb el consum d’aigua a la població d’Olost, així com les tarifes pel consum d’aigua, documents de tramitació de comptadors d’aigua i embrancaments, i els documents d’alta servei subministrament d’aigua potable o modificació de dades del titular. També trobareu la direcció de les oficines de GIACSA a Olost, així com el nostre telèfon d’emergències i avaries relacionades amb el subministrament d’aigua potable.

oficines giacsa a olost

Com contactar amb giacsa olost?

Oficina Virtual

Realitzeu consultes i tràmits de manera ràpida i segura

Accedir >>

 

OLOST – Atenció Presencial

Ajuntament d’Olost
Pl. Major,1
08516 OLOST (Barcelona)

De dilluns a divendres de 08.00h a 14.00h i dimarts i dijous de 16.00h a 19.00h / horari d’estiu: de dilluns a divendres de 08.00h a 14.00h

 

OLOST – Atenció Telefònica

De dilluns a divendres de 8h a 14h: 93 872 20 02

Email: aiguesdolost@giacsa.com

 

OLOST – Urgències

Avaries i urgències 24 hores:  900 818 482
 

Duresa de l’aigua:
Duresa total en mg/L de CaCO3: 363 mg/L CaCO3 – 36,3 ºfrancesos – 20,3 ºalemanys

Mitjançant aquest formulari ens podreu fer arribar qualsevol dubte, incidència o comentari en relació als serveis prestat per l’Oficina Virtual. Seleccioneu una de les tipologies de consulta i expliqueu de forma clara el contingut de la vostra consulta.

>> Formulari

ON SOM?